Tretze dotacions de bombers desinfecten la Residència Verge de Montserrat, a Balsareny

131

Una trentena de bombers van desinfectar ahir dissabte la Residència Verge de Montserrat, a Balsareny. Es tracta d’una acció que forma part de l’actuació preventiva que està realitzant el cos als geriàtrics catalans. En el cas de la Residència de Balsareny, els residents i treballadors han estat traslladats a un altre planta mentre es procedia a les tasques de desinfecció.

En total, han estat 13 dotacions del cos de bombers les que han actuat a la Residència. Aquestes dotacions han comptat amb la col·laboració de personal, el qual ha proporcionat suport logístic. Per exemple, aquest grup de persones ha ajudat a muntar les tendes, per bé de facilitar la feina als bombers.

Tot plegat, i a banda de les tasques de desinfecció, els bombers han aprofitat per explicar a residents i treballadors tots els protocols que cal seguir per evitar contagis. A la Residència Verge de Montserrat també s’hi han desplaçat el Grup de Riscos Tecnològics. La intervenció dels bombers ha durat gairebé tot el dia de dissabte.