Tret de sortida a la nova campanya de sensibilització ‘Cantem per l’Autisme’

101

La Federació Catalana d’Autisme (FECA), amb la col·laboració de diverses corals infantils, ha posat en marxa una campanya de sensibilització durant la qual les corals cantaran per l’autisme. El lema de la campanya és “CANTEM PER L’AUTISME”.

En els concerts de les corals que hi participen, la Federació reparteix, entre els assistents, uns díptics dissenyats pel dibuixant Miguel Gallardo, autor del llibre “Maria y yo” i de la pel·lícula del mateix títol, en els quals d’una forma senzilla, i a través d’un petit còmic, es dona informació sobre l’autisme. Els concerts no tenen finalitat recaptatòria sinó únicament de sensibilització.

En el marc d’aquesta campanya, des del CR TEA CC (Centre de Recursos en Trastorn de l’Espectre Autista de la Catalunya Central) i amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa, s’ha organitzat un concert per a aquest diumenge dia 4 de juny a les 5 de la tarda al Teatre Conservatori de Manresa. El concert és gratuït i hi participaran la Coral Infantil de Les Escodines, el cor Nou Codi (de l’Escola de música Esclat de Manresa) i el Cor d’AMPANS.

Imatge de l’esplai del Centre de Recursos en Trastorn de l’Espectre Autista de la Catalunya Central l’any passat.