Tres aules confinades a Sant Vicenç de Castellet a causa de la covid

224
Façana de l'Escola de Sant Vicenç - Foto: Aj. de SVC
Façana de l'Escola de Sant Vicenç - Foto: Aj. de SVC

Continua el degoteig de grups i aules confinades des de l’inici del nou curs. Ahir es va confirmar el tancament de tres aules a Sant Vicenç de Castellet. 

L’Ajuntament va comunicar que l’Escola Sant Vicenç té dos grups confinats després de produir-se dos casos positius de coronavirus. Un en una aula de parvulari i l’altre en una d’infantil. De fet, els professionals del Centre d’Atenció Primària de Sant Vicenç de Castellet van fer les proves PCR a la resta d’alumnes de les dues classes ahir al matí. 

A aquests dos casos s’hi suma un nou positiu a l’escola FEDAC de Sant Vicenç. De moment, l’Ajuntament ha fet una crida a la responsabilitat col·lectiva de les famílies i ha demanat a la comunitat educativa que davant els primers símptomes de Covid s’eviti anar a l’escola. Alhora, l’equip de govern defensa que les escoles són espais segurs i que en tot moment es seguiran els protocols establerts pel Departament de Salut. El comunicat acaba desitjant una ràpida recuperació dels afectats així com la tornada dels grups a les aules el més aviat possible. 

El confinament d’aquests 3 grups es sumen als 8 que hi ha a dia d’avui a la resta del Bages: 2 a Artés, 4 a Manresa, 1 a Sant Fruitós de Bages i 1 a Sant Joan de Vilatorrada. Per una altra banda, tant el Solsonès com el Moianès continuen sense cap aula afectada per aquestes mesures.