La trenta-sisena posa en marxa un cicle de sopars-concerts al Castell de Sallent

423
Presentació del cicle de sopar-concerts a càrrec de Jordi Moltó

L’església de Sant Esteve de Sallent ha sigut escenari aquest matí de la presentació oficial d’un nou cicle de sopars-concerts. Es tracta d’una iniciativa de l’entitat la Trenta-sisena, que organitzarà un àpat i un concert tots els dissabtes de juliol en aquest paratge del turó, on també hi ha les runes del castell de Sallent.

La idea, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sallent, és potenciar el patrimoni històric del poble a través de sopars en què es podrà presenciar en directe actuacions de diferents estils musicals. El tret de sortida el donarà el grup d’Havaneres El cremat de garbí, el dissabte 1 de juliol. Però hi haurà vetllades per tots els gustos. Boleros de Núria Cols i Jordi Farrés, jazz modern amb DDM Trio, rock&roll amb Baldrick, i també gospel amb el cor sallentí The River Troupe Gospel, que tancaran el cicle el 29 de juliol.

Els tiquets per participar en qualsevol d’aquests sopar-concerts, pels quals es preveu un aforament de 150 persones ampliable, ja es poden comprar per 20 euros a través del portal web que ha vist la llum avui mateix: www.castellsallent.com .

El portaveu de la Trenta-sisena, Jordi Moltó, ha sigut l’encarregat d’explicar el projecte, que ha explicat que és obert a tota la comarca i no només a Sallent, ja que precisament pretenen posar en valor el patrimoni històric del poble:

 

L’alcalde, David Saldoni, també ha intervingut en la presentació per recalcar el mèrit i el potencial de la iniciativa. Ha elogiat la capacitat de la Trenta-sisena per trobar finançament i tirar endavant un projecte d’envergadura, que considera que ajudarà a “situar Sallent al mapa” i que es pot fer un lloc dins el calendari bagenc d’aquest tipus d’esdeveniments “per la seva qualitat i preu”:

 

La Trenta-sisena, entitat cultural dedicada a la recerca històrica de Sallent i a impulsar la reconstrucció de l’església de Sant Esteve i Sant Sebastià del castell, ja va organitzar un sopar-concert d’aquestes característiques l’any passat, en què van assistir més de 100 persones. Enguany, compta amb el suport de patrocinadors com Grup Soler, ICL, Abycer, Climesa, i Grup Vilà Vila, per fer possible el cicle de sopar-concerts.