Tren de fronts atlàntics, ambient hivernal

156
Després del pont de la puríssima iniciem nova jornada hivernal i amb dinàmica meteorològica bastant monòtoma. Avui el cel es mantindrà serè fins al migdia, amb excepció  d’alguns núvols baixos que es formaran a les valls a primera hora. A partir del migdia i tarda arriben canvis provinents d’un nou front atlàntic acompanyat de núvols alts i mitjans. A més, no esperem pluges ni precipitacions excepte a l’extrem nord del país, on també continuaran les fortes ventades.Després de les temperatures gèlides i properes als 0ºC d’aquest matí, al migdia rondaran entre els 8 i 11ºC.

Demà dijous serà un dia més variable, on començarem la jornada amb el cel ben cobert de núvols i amb ambient també de ple hivern. Esperem plugims febles i intermitents durant el matí, una mica més intensos i persistents al nord del país i a zones de muntanya. A més, compte perquè la cota de neu podrà baixar fins als 600 metres d’altitud. A partir del migdia, però, s’obriran clarianes i el sol serà el protagonista durant tota la tarda.

De cara als pròxims dies continuarem amb temps canviant, on l’arribada de diversos fronts provinents de l’atlàntic ens portaran més dies variables i hivernals.