Comencem el dia amb boirines a les valls i el cel tapat de núvols. Avui ens arriba un front bastant desgastat de cara al migdia i que ens deixarà plugims de caràcter feble en conjunt. Al Prepirineu, la nevada no serà destacable i la cota variarà dels 2000 metres inicials fins als 1500 metres al final de la jornada.
Amb tot, la temperatura al matí és més alta que ahir, no ha glaçat excepte a muntanya i al migdia els valors de temperatura seran agradables, entre 14 i 17ºC.

Dissabte hi haurà un descens marcat de la temperatura, on es normalitzaran en mitjana climàtica. Per tant, esperem novament glaçades matinals i al migdia els termòmetres estaran més frenats entre 11 i 12ºC.
A més, durant la primera part del dia el sol serà protagonista, però de cara al migdia i tarda arribaran núvols alts i mitjans que tornaran a deixar el cel cobert de núvols.

Aquest diumenge, la jornada electoral vindrà marcada pel pas d’un nou front que ens portarà nuvolositat abundant i alguns plugims febles. A més, farà fresqueta i les temperatures no arribaran als 10ºC. Compteu també que la cota de neu baixarà fins als 700 metres al final del dia.
Per tant, caldrà abrigar-se bé i agafar el paraigües per si de cas.