Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Transgressió i art contemporani en el sisè festival Ex Abrupto de Moià

Un dels focus del festival van ser les cases del carrer Sant Sebastià. Els veïns van col·laborar amb els artistes per fer de casa seva l’escenari perfecte. Durant tot el dissabte 10 de juliol, el públic que s’hi acostava va poder veure diferents disciplines que van de la modernitat a la transgressió.

Fins a 44 propostes artístiques es van poder gaudir en diversos espais de la capital moianesa. 15 instal·lacions artístiques, 4 concerts, 2 performances, Djs i diverses parades van convertir l’Ex Abrupto en un dels festivals de referència d’art contemporani de Catalunya.

Entre les propostes va destacar el concert d’Albert Pla i el seu espectacle “Os acordáis?”, que va servir de final de festa i on s’hi van acostar 450 persones. També en destaca el paisatge sonor de l’artista visual Primo Gabbiano. La tradició local també es va barrejar amb la música més contemporània, puntualitzant una de les característiques del festival: barrejar elements antics amb proposicions experimentals de modernitat i transgressió.