Tots els carrers del Mirador de Montserrat estaran asfaltats al 2023

242
El ple de gener ha sigut telemàtic per la incidència de la pandèmia.
El ple de gener ha sigut telemàtic per la incidència de la pandèmia.

L’Ajuntament de Santpedor aprova asfaltar els carrers que falten del Mirador de Montserrat. Ho ha fet en el primer ple de l’any que ha sigut curt i només ha comptat amb dos punts. L’obra costarà al voltant d’1.700.000 euros que es pagaran entre quotes urbanístiques que sumaran 1.350.000 euros i des de l’Ajuntament, que aportarà la resta.

Ara es licitarà per escollir l’empresa que s’encarregarà executar el projecte, que tindrà 11 mesos per fer-ho en tres fases diferents. Cada etapa aplega carrers diferents. El regidor d’urbanisme de Santpedor, Pep Illa, ha qualificat l’obra de necessària i definitiva.

Tots els grups han votat a favor i la CUP ha recordat que és una reclamació veïnal que fa temps que s’arrossega. El regidor cupaire Pau Clusella també ha demanat que els veïns puguessin reunir-se regularment per saber en quina fase es troba l’obra.

Pel seu costat, Rosa Pérez de Progrés Municipal ha demanat qüestions tècniques sobre perquè uns carrers pagaran més o menys. El motiu és que n’hi ha, com el Camí de Vallbona, que tenen una sola filera de cases i no ocupen les dues bandes del carrer. Per tant, hi ha menys veïns.

Per part de Santpedor en Comú Podem, el regidor Xavier León ha apel·lat a les clàusules de millora de punts de la licitació perquè l’obra sigui de qualitat.

El ple també ha aprovat demanar-li als serveis jurídics si l’empresa L’Onada està complint el contracte que va signar amb l’Ajuntament per gestionar la Residència de Cal Jorba.