Els alumnes de 2n de Batxillerat de l’Institut Gerbert d’Aurillac de Sant Fruitós de Bages ja compten els dies per anar de viatge de final de curs. El fan a Roma i, com és costum, s’intentes fer activitats per tal de recaptar diners i que no surt tan car per persona.

Així, els alumnes han organitzat, juntament amb l’AMPA, “Tots els camins porten a Roma”, una jornada esportiva que recollirà diners pel viatge. Serà aquest diumenge 11 de març, es pot fer caminant o corrent i hi ha dos recorreguts: 11’8Km i 8’4Km.

Ho explica Marc Grau, alumne de 2n de Batxillerat del centre, que també anima als participants a fer-la:

L’inici es farà des de la Màquina de Batre. En el cas de fer la cursa serà a les 10:30h, i la caminada deu minuts després, a les 10:40h. I un cop acabat, es donaran un entrepà de botifarra. El preu són 5€ de donatiu els participants si s’inscriuen de forma anticipada i 7€ el mateix dia, que es destinaran al viatge a Roma.

Les inscripcions es poden fer al Nexe-Jove (Dill-Dij: 16:00 – 20:00, Div: 10:30-12:30), al correu totselscaminsportenaroma@gmail.com (nom, cognoms, modalitat i distància) o Online, a través d’aquest enllaç. Es podrà fer de forma anticipada fins divendres. L’intercanvi d’entrada i targeta es durà a terme a partir de les 10 del matí a la sortida.

La normativa

Des de l’Institut Gerbert d’Aurillac han posat un seguit de normes que us expliquem a continuació.

La cursa és oberta a tothom, sempre que es respectin les normes i es faci el donatiu corresponent. També s’ha de seguir l’itinerari marcat segons la modalitat i recorregut escollit. N’hi ha un de familiar, de 8’4Km (marcada amb cinta blanca) i un per la gent més atrevida, d’11’8Km (marcada amb cinta vermella).

La sortida serà a les 10:30 pels corredors i a les 10:40 els caminants. Això si, a les 14h es tancarà el control d’arribada. A més, hi haurà avituallaments voluntaris per menjar i beure -en el cas del recorregut curt n’hi haurà un a mig camí i en el llarg dos. Cada un d’ells tindrà cubells per a les deixalles que s’hauran d’utilitzar per a ser respectuosos amb l’entorn.

Tots els participants tindran un entrepà de botifarra quan acabin el recorregut. Pels acompanyants s’haurà de fer un donatiu de 4€.

L’intercanvi d’entrada i targeta es durà a terme a partir de els 10 del matí a la Màquina de Batre, el mateix lloc des d’on es farà la sortida. El tancamnt del recorregut es farà a partir de les 12h i el donatiu anirà destinat als alumnes de 2n de Batxillerat pel seu viatge a Roma.

El recorregut

Aquí teniu el recorregut de la cursa curta (8’4Km).

Aquí teniu el recorregut de la cursa llarga (11’8Km).