“Tots els camins porten a Roma”, la cursa que recapta diners pel viatge de 2n de Batxillerat

230

Els alumnes de 2n de Batxillerat de l’Institut Gerbert d’Aurillac de Sant Fruitós de Bages ja compten els dies per anar de viatge de final de curs. El fan a Roma i, com és costum, s’intentes fer activitats per tal de recaptar diners i que no surt tan car per persona.

Així, els alumnes han organitzat, juntament amb l’AMPA, “Tots els camins porten a Roma”, una jornada esportiva que recollirà diners pel viatge. Serà aquest diumenge 11 de març, es pot fer caminant o corrent i hi ha dos recorreguts: 11’8Km i 8’4Km.

Ho explica Marc Grau, alumne de 2n de Batxillerat del centre, que també anima als participants a fer-la:

L’inici es farà des de la Màquina de Batre. En el cas de fer la cursa serà a les 10:30h, i la caminada deu minuts després, a les 10:40h. I un cop acabat, es donaran un entrepà de botifarra. El preu són 5€ de donatiu els participants si s’inscriuen de forma anticipada i 7€ el mateix dia, que es destinaran al viatge a Roma.

Les inscripcions es poden fer al Nexe-Jove (Dill-Dij: 16:00 – 20:00, Div: 10:30-12:30), al correu totselscaminsportenaroma@gmail.com (nom, cognoms, modalitat i distància) o Online, a través d’aquest enllaç. Es podrà fer de forma anticipada fins divendres. L’intercanvi d’entrada i targeta es durà a terme a partir de les 10 del matí a la sortida.

La normativa

Des de l’Institut Gerbert d’Aurillac han posat un seguit de normes que us expliquem a continuació.

La cursa és oberta a tothom, sempre que es respectin les normes i es faci el donatiu corresponent. També s’ha de seguir l’itinerari marcat segons la modalitat i recorregut escollit. N’hi ha un de familiar, de 8’4Km (marcada amb cinta blanca) i un per la gent més atrevida, d’11’8Km (marcada amb cinta vermella).

La sortida serà a les 10:30 pels corredors i a les 10:40 els caminants. Això si, a les 14h es tancarà el control d’arribada. A més, hi haurà avituallaments voluntaris per menjar i beure -en el cas del recorregut curt n’hi haurà un a mig camí i en el llarg dos. Cada un d’ells tindrà cubells per a les deixalles que s’hauran d’utilitzar per a ser respectuosos amb l’entorn.

Tots els participants tindran un entrepà de botifarra quan acabin el recorregut. Pels acompanyants s’haurà de fer un donatiu de 4€.

L’intercanvi d’entrada i targeta es durà a terme a partir de els 10 del matí a la Màquina de Batre, el mateix lloc des d’on es farà la sortida. El tancamnt del recorregut es farà a partir de les 12h i el donatiu anirà destinat als alumnes de 2n de Batxillerat pel seu viatge a Roma.

El recorregut

Aquí teniu el recorregut de la cursa curta (8’4Km).

Aquí teniu el recorregut de la cursa llarga (11’8Km).