La selectivitat és un dels primers reptes més grans pels estudiants catalans. El passat 12, 13 i 14 de juny, els alumnes de l’Ins Llobregat es van examinar d’aquesta prova i van aprovar els vint estudiants que es van presentar. Maria Estruch, vocal de centre a les PAU (Proves d’accés a la universitat) deixa clar que “des de l’institut estem molt contents, sempre és molt satisfactori que tots els teus alumnes aprovin i amb bona nota”.

Un cop ja han sortit també les ponderacions, els alumnes ja saben a quins centres poden anar i a quins no. En relació amb els alumnes de l’Ins llobregat es destaquen notes com David Arenas amb un 9 de matemàtiques, Bhavye Sharma amb un 9 de castellà, Alba Berengueras, Álvaro Expósoto i Miquel Subirana amb un 9 d’anglès, Anna Pérez amb un 9 de matemàtiques aplicades a les ciències socials, entre molts d’altres.

Contxita Ruíz ha aconseguit la millor nota

Cotxita Ruíz, que ha cursat el batxillerat humanístic, ha sigut la millor de la seva promoció. Amb un 12,224 de mitjana sobre 14, ha pogut accedir a la carrera que ella volia. Ruíz ha escollit “estudis literaris” pel seu futur, però lamenta que “no hi ha gaire demanda de humanitats com alguns graus científics i he pogut entrar”. Malgrat la poca demanda “aquest any la meva carrera ha augmentat a un 8 de mitjana i això sempre és positiu”. Contxita Ruíz ens explica com veu el futur de la seva carrera i el seu.

Amb tot, des d’Ona Bages felicitem a tots els estudiants que han aprovat la selectivitat.