Tótem interactiu: 4ta i última proposta dels pressupostos participatius

134
Tótem interactiu d'informació d'un poble del sud de França
Tótem interactiu d'informació d'un poble del sud de França

Instal·lar un ‘tòtem’ interactiu o punt d’informació interactiu a Santpedor és la quarta proposta a votar als pressupostos participatius de 2017. Es tractaria d’un enginy electrònic similar al de la foto amb una pantalla tàctil de 42 polzades i amb una relació d’aspecte de 16:9. Aniria situat a la Plaça Gran, just a sota de les arcades de l’ajuntament. Tal i com explica el regidor de Turisme, Toni Valverde, des del tòtem es podria accedir a gran varietat d’informació del poble, com mapes, rutes, el web municipal, o informació de servei, de forma àgil, visual, i ràpida:

El punt d’informació interactiu estaria adaptat per ser utilitzat per persones amb discapacitat física i comptaria amb un sistema de seguretat anti-bandalisme. Un cop

Recordeu que ja es pot votar (una sola proposta) dels pressupostos participatius de Santpedor de forma presencial i fins el 30 a l’ajuntament i a la biblioteca. A més, es pot votar per correu electrònic a través del web de l’ajuntament. El 2 de maig es farà el recompte a les 19:30h a la sala de plens de l’ajuntament de Santpedor.

No us perdeu el vídeo-reportatge fet per Joan Griera: