Les 12h de Futbol Sala de Sant Fruitós conclouen amb èxit la seva 4a edició

754
Els dos equips de la final i l’àrbitre.

ROGER CANYADELL.- Un total de 8 equips van participar en el torneig aquest diumenge en una jornada que va durar tot el dia i que es va viure amb molta animació a les grades del pavelló.

Els equips es van repartir en dos grups dividits per edats. N’hi havia un grup del 1998 al 2001 i l’altre del 2001 al 2003 i els jugadors van competir entre ells durant tot el dia en format lligueta.

La primera fase del torneig de Futbol Sala, es va acabar amb la victòria al grup A de l’Equip “Ultimate Team” i del grup B de “Classic FS”. A les 6 de la tarda, van començar les eliminatòries que enfrontaven els dos grups entre ells. Amb alguns enfrontaments molt igualats, es va arribar a diverses tandes de penals.

La final entre l’equip Manresa i el Rayo Vayacaño va acabar amb empat 1 a 1. La tanda de penals de la victòria final se la va emportar l’equip del Rayo Vayacaño format per Oscar Gallego, Bilel Boukili, Andreu Camprubí, Jaume Jubert, Marc Porcel, Mamadou Seidy, Moha Diallo i Arnau Carrera. El porter del sue equip va parar dos penals que li van donar la victòria.

A més a més, al final del torneig la regidora de Joventut, Ingrid Bonells, va donar el Premi Fair Play a l’equip de noies “Las mas guapas” que va participar en el torneig per a la valentia que van tenir a l’hora de jugar.

Les 12h de Futbol Sala és una activitat que forma part de la programació d’activitats de juny que organitzen el Nexe Jove i l’Àrea de Joventut.

Imatge. Nexe Jove, els dos equips de la final i l’àrbitre