Tot i el confinament, Sant Fruitós tindrà Caramelles

139

Les Caramelles no deixaran de sonar aquest any a Sant Fruitós. De fet, s’escoltaran a gran part del municipi, però d’una manera molt diferent a l’habitual. Entre l’Agrupació Coral, Protecció Civil, Ràdio Sant Fruitós i l’Ajuntament s’ha engegat una iniciativa que omplirà de música el poble aquest diumenge.

Davant el confinament, a les 11 del matí sortirà un cotxe equipat amb megafonia que passarà pels carrers amb música de Caramelles de l’Agrupació Coral i de la Coral Infantil. La directora de les corals, Anna Maria Riera, explica que han buscat peces enregistrades en diferents anys.

Anna Maria Riera

El cotxe acabarà el seu recorregut a l’una del migdia, com és habitual durant les Caramelles, a la plaça de l’Ajuntament i connectarà amb Ràdio Sant Fruitós que, després que parli l’alcalde, la propia Anna Maria Riera presentarà tres cançons: Caramelles de Sant Fruitós, amb lletra d’Enric Rafart i música de Ramon Estrada, la sardana Aromes de Queralt, amb lletra de Torrens i música de Manuel Pérez, i, finalment, el cant del poble, de Josep Maria de Segarra i música de Clavé i Vives. Aquesta última peça, Riera l’ha escollit arrel de les caramelles de Súria.

L’objectiu és que el màxim de gent possible surti als balcons amb el transistor per cantar aquesta última cançó sintonitzant el 107.5 de la FM, la sintonia de Ràdio Sant Fruitós.