Tot a punt per la Festa de l’Arròs

170
Festa de l'arròs de Sant Fruitós de Bages 2015

LAIA CANDÀLIGA. – La Festa de l’Arròs de Sant Fruitós de Bages tindrà com a dia central el diumenge 7 de febrer i incorporarà importants novetats pensades per donar més valor gastronòmic al municipi i al seu producte estrella, l’arròs.

Les noves propostes van des d’aspectes relacionats amb la imatge -logotip, cartell o indumentària dels cuiners- a altres que dinamitzaran el sector de la restauració local, com els “7 dies d’Arròs a Sant Fruitós”, amb la participació de 15 establiments del municipi, esdeveniment nou d’aquest any.

El diumenge 7 de febrer hi haurà diverses activitats com una botifarrada popular, concurs de pintura ràpida, trobada de puntaires, mostra d’entitats i comerç local, passejades amb ponis i cavalls, trobada de gegants, audició de sardanes, concert de la Unió Musical del Bages i el concurs d’arrossos. I lligat amb la celebració de la Ciutat del Bàsquet Català 2016, al migdia de diumenge es realitzarà un reconeixement a les jugadores de bàsquet del Sagrat Cor de Jesús dels anys 1962 i 1963.

Els assistents a l’acte central de la Festa de l’Arròs comprovaran les novetats en la roba dels cuiners i les cuineres, que aportaran un grau més de vistositat a la celebració.