Tot a punt per la cavalcada de Reis de Sant Fruitós de Bages

130
cavalcada Reis Sant fruitós de Bages

Ses Majestats els Reis d’Orient ja tenen les carrosses preparades per iniciar la cavalcada a dos quarts de 7 de la tarda i repartir els regals. A més, aquest any estrenen una carrossa molt especial!

La comitiva començarà a la baixada de les Brucardes i s’aturarà a la plaça Alfred Figueras on els tres Reis Mags rebran els infants dalt de les carrosses. Hi haurà caldo, xocolata, te i vi per tothom.

Com en els darrers anys, els parlaments de l’alcalde i del Rei Gaspar al balcó de l’Ajuntament s’hi sumarà el parlament de dos infants d’una escola de Sant Fruitós. Aquest cop els representants de la quitxalla seran de l’escola Pla del Puig.

La Cavalcada 2016 està organitzada per l’Ajuntament juntament amb una nova comissió ciutadana que ha introduït destacades novetats que faran que els més petits gaudeixin d’aquesta vetllada de manera més propera. Les millores també es fan amb l’objectiu que Ses Majestats se sentin com a casa veient la bona rebuda dels santfruitosencs i santfruitosenques que ho han preparat tot perquè la màgia arribi a tots els racons del poble.

El patge reial va venir a la ràdio i ens va explicar els detalls de la cavalcada i els regals que els infants han demanat als Reis Mags. Podeu escoltar l’entrevista al podcast de l’informatiu a partir del minut 44:20.