Tot a punt pel concert inaugural del 9è Festival Internacional Orgue de Montserrat. L’edició d’enguany aposta pels joves intèrprets

201
La música de Vivaldi donarà el tret de sortida del 9è Festival Internacional Orgue de Montserrat

“Vivaldi a Montserrat: de les Quatre Estacions als concerts per orgue i orquestra” donarà el tret de sortida del festival, que es durà a terme els dissabtes 22 de juny, 20 de juliol, 10 i 24 d’agost, a la Basílica de Montserrat.

El primer concert comptarà amb l’antic escolà Joan Seguí, que anirà acompanyat per l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra. Sota la direcció de Gerard Claret i Jordi Reguant al clavecí, es podran sentir les peces d’orgue i orquestra d’Antonio Vivaldi, que s’alternaran amb alguns dels concerts de l’autor venecià.

El concert també es podrá seguir en directe a les 21h del vespre a través Montserrat Ràdio i TV i diumenge, a partir de les 20h, per les TV de la Xarxa de Comunicació Local.

El dissabte 20 de juliol serà el torn del jove organista Thomas Ospital, que interpretarà obres del gran repertori romàntic.

El primer dels dos concerts de l’agost comptarà amb la presència d’un jove director i antic escolà de Montserrat, Marc Díaz, el Cor Cererols, i l’acompanyament d’un altre antic escolà, Arnau Farré, a l’orgue.

L’últim concert del festival tindrà lloc el dissabte 24 d’agost i comptarà amb una intèrpret eslovaca, Monica Melcova, que acompanyada de Juan Manuel Gómez, a la trompa, oferirà un gran repertori.Tots els concerts es duran a terme a la Basílica de Santa Maria de Montserrat, començaran a les 9h del vespre i tindran entrada lliure.