Torroella de Baix incorpora càmeres de seguretat i millora la zona esportiva

160
Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha fet diverses millores a la zona esportiva de Torroella de Baix. Per una banda, s’ha incorporat càmeres de seguretat i una alarma a la caseta dels vestidors. Per l’altra, s’està treballant en un porxo nou pels vestidors i s’ha pavimentat el camí per accedir al camp.

Les càmeres de seguretat que s’han incorporat a la caseta dels vestidors de Torroella de Baix estan connectades amb la Policia Local. També s’ha instal·lat una alarma a la caseta dels vestidors de la zona esportiva que està connectada a una central d’alarmes per alertar en cas que s’accedeixi a les instal·lacions.

Aquestes càmeres es sumen a les ja instal·lades dins del pla de control de la via pública que es va aplicant des del govern municipal i que té previst un total d’aproximadament 15 càmeres més en els propers tres anys.

Per altra banda, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages està treballant en algunes millores més en la zona esportiva de Torroella. S’està fent un porxo nou dels vestidors i s’ha pavimentat el camí que va de la zona de la petanca fins al camp de futbol de Torroella de Baix.