Tornen les “Happy Food Trucks” a Sant Fruitós aquest cap de setmana

160

Des del divendres 21 i fins el diumenge 23 de setembre, la Plaça Onze de Setembre de Sant Fruitós de Bages s’omplirà de food trucks i un munt d’activitats paral·leles per a grans i petits.

La festa començarà el divendres 21 a les 6 de la tarda, amb el Cobert de la Màquina de Batre i la Plaça Onze de Setembre plens de caravanes on els visitants podran fer un mos mentre gaudeixen dels diferents concerts i actuacions que s’hi oferiran.

Pel que fa a les actuacions, el mateix divendres a partir de les 19:00 h fins les 20:00 h de la nit, els food trucks estaran acompanyats pel Dj Chimi Hendrixx i a partir de les 22:30 h es podrà gaudir del concert d’A contra Blues.

El dissabte al migdia David Ros oferirà versions en acústic i a partir de les 7 h de la tarda, es podrà veure un espectacle de showcooking seguida del concert de Morland River i del karaoke en directe de Mortímers, de les 20:30 a les 22:00 h i de les 23:00 a la 1:00 h respectivament.

De cara al diumenge, arribarà el torn dels alumnes de l’Escola de Música de Sant Fruitós a partir de la 1 del migdia. Finalment i per tancar la jornada, tothom podrà gaudir del concert de Jordi Belza que oferirà versions en acústic i que estarà seguit del Dj Paradís que tancarà el cartell d’actuacions.