El mercat d’intercanvi i segona mà, tallers de reciclatge per a infants, inflables i xocolatada, són algunes de les activitats que es podran fer dissabte a la 5a edició de la Re-Festa a Sant Fruitós de Bages.

Sant Fruitós de Bages ha programat un seguit d’activitats entorn de la Setmana Europea de prevenció de residus que se celebra del 19 al 27 de novembre. La festa del reciclatge serà al matí, de dos-quarts d’onze a la una del migdia a la plaça Alfred Figueras. El regidor de Medi Ambient, Xavier Racero, ens explica d’on surt la festa i assegura que encara hi ha temps per apuntar-se a posar una parada.

Pilar Clapers, és la responsable de projectes de Gaia-Serveis Ambientals, l’empresa que coordina el mercat d’intercanvi i segona mà. Gaia-Serveis Ambientals, també elabora informes municipals sobre reciclatge. Clapers valora la importància de celebrar edicions com la re-festa, per conscienciar sobre la gestió de residus.

Ja hi ha una dotzena d’inscrits al mercat d’intercanvi i tot i que la convocatòria era fins dijous, qui enviï un correu a mediambient@santfruitos.cat o bé a través del de GAIA-Serveis ambientals al correu electrònic gaia@gaiamoia.com encara hi podrà participar.

ReFesta 2014. Imatge cedida per l’Àrea d’Espai Públic, Activitats i Obres de Sant Fruitós de Bages.