Tornen les boires i el fred al matí

229

Encetem setmana, i abans de tot, demanar disculpes per la previsió de dissabte… una tempesta molt intensa va afectar gran part de la comarca durant la tarda, acumulant molts litres a diferents punts; el Pont de Vilomara 61mm, Sant Fruitós de Bages 58mm, 48mm a Manresa, 46mm a Santpedor i 41mm al Serrat de Castellnou com a valors més destacables. Una línia de tempestes amb continuada regeneració progressava des del Baix Llobregat i el Vallès Occidental, superant totes les expectatives en durada i sobretot en intensitat.

Per avui esperem que les boires que afecten el Pla de Bages desapareguin ràpidament, hem tingut unes mínimes entre els 2 i els 3ºC a gran part de la comarca. El migdia i la tarda seran plenament assolellats, amb uns valors de temperatura màxims d’entre 12 i 14ºC .

De cara a demà les temperatures mínimes seran més baixes,amb alguns valors pròxims als 0ºC al Pla de Bages i amb algun banc de boira puntual, que ràpidament desapareixerà. D’altre banda, a partir del migdia els núvols augmentaran de est a oest i pot quedar una tarda força ennuvolada. Les temperatures màximes baixaran clarament respecte avui, situant-se entre els 9 i els 11ºC.

Foto: Diumenge molt assolellat ahir a Santpedor a la Plaça gran, contrastant amb la tarda tempestuosa de dissabte.