Tornada de l’ambient assolellat de cara a la tarda

118

Iniciem la jornada amb el cel cobert de núvols a bona part del territori. Esperem també que aquests es trenquin de cara al migdia i tarda. D’altre banda, a sectors de muntanya i nord del Solsonès, la nuvolositat tindrà tendència a desaparèixer més aviat.
Amb tot, els termòmetres al matí han pujat una mica respecte ahir, i els valors, en general, són bastant suaus. Tanmateix, de cara al migdia esperem temperatures més agradables allà on acabi sortint el sol.

Dimecres el sol s’imposarà des de bon matí a bona part de les comarques centrals, amb excepció de restes de núvols alts i mitjans que transitòriament creuaran el cel. A més, no esperem grans canvis i les temperatures seguiran similars, tot i que poden ser més càlides al migdia i situar-se entre els 16 i 17ºC en conjunt.

De cara als pròxims dies la tendència és a una lleugera pujada de temperatures, recuperant doncs l’ambient primaveral tant anormal d’aquest mes de febrer. Dijous podria augmentar la nuvolositat a l’extrem nord del país, però a la resta el sol serà protagonista.