Torna ‘De Natura Cultura’ avui a Manresa amb el cantautor Ferran Palau

143

El projecte ‘De Natura Cultura’ impulsat per una colla “d’inquiets” – com a ells els agrada anomenar-se – recupera el concert a la Plaça Sant Ignasi Malalt de Manresa avui a les 7 de la tarda, després de la prova pilot de l’any passat. Uns dels impulsors són Jo Jet i Maria Ribot, que lideren el projecte des dels seus inicis.

El d’avui, serà un concert del cantautor d’Esparreguera Ferran Palau, que presentarà cançons del seu últim àlbum “Santa Ferida”. El concert és lliure però no gratis; el que el Jet reivindica com a “cultura lliure però no gratuïta”. És a dir, tothom qui vulgui hi pot anar i al final del concert el públic decideix quin preu pagar. És un sistema de coresponsabilitat anomenat taquilla inversa.

 

L’acte de presentació està inclòs en els actes de Setmana Jove i té el suport de l’Ajuntament de Manresa. El col·lectiu també presentarà els actes que es duran a terme a finals d’estiu, conjuntament amb l’Alternacolla de la Festa Major Alternativa de la capital bagenca.”De Natura Cultura” organitza dues activitats: una obra de micro teatre les “Lloronas” i també la cantautora pianista de la Seu d’Urgell Ariadna Abecassis. Escolteu l’entrevista al Jet, un dels impulsors dels projecte.