Torna la calitja i la pols africana

163

El dia s’inicia amb el cel cobert de núvols baixos i amb mala visibilitat, fresqueta i amb alguna goteta que cau localment a l’extrem sud de la comarca del Bages. Torna la pols i l’aire provinent del Sàhara, on tot el que caigui del cel serà en forma de pluja de fang i deposició seca.
Per tant, dia rúfol en general a les comarques centrals i a tot el país, on el termòmetre indica temperatures més altes que ahir. Tanmateix, de cara al migdia seran similars, entre els 15 i 17ºC.

Dimecres ens despertarem amb una mica més de fresa i núvols baixos de nou, però a la resta l’ambient serà més assolellat. De cara a la tarda, però, és probable que creixin alguns núvols inofensius a la depressió central, amb temperatures màximes que no variaran gaire i es quedaran semblants.

De cara als pròxims dies recalquem que seguirem amb jornades estables i sense canvis fins divendres, on ens arribarà aire més fred i s’emportarà la pols africana. A més, sembla que ens arribaran també alguns ruixats dispersos, sobretot al cap de setmana.