Iniciem la setmana amb ambient totalment diferent al de la setmana passada, amb cel seré i sense rastre de núvols.
Amb tot, vam començar el mes de maig amb una jornada de pluja ben caiguda i amb acumulacions superiors als 20 l/m2. A més, la nevada a muntanya va ser important i això també suma a les reserves d’aigua que tindrem de cara als mesos més secs.
Durant el dia d’avui esperem que el temps sigui estable i amb predomini del Sol, tot i que al migdia i tarda creixeran nuvolades inofensives a punts de muntanya. A més, encara què a primera hora del matí l’ambient és fresc i fins i tot fred, al migdia els termòmetres viraran notablement a l’alça i arribarem a valors d’entre 17 i 20ºC.

Demà dimarts serà de nou una jornada amb el domini del Sol i termòmetres cap amunt, perquè encara que el matí encara sigui fresc, al migdia els termòmetres s’enfilaran ja fins als 21 i 24ºC. Tanmateix, al migdia i tarda el cel quedarà un pel cobert per núvols alts i mitjans, però no portaran pluja enlloc.

De cara als pròxims dies seguirem amb Sol radiant a tot el territori i amb la repetició d’alguns núvols al migdia a muntanya. A més, cada dia la temperatura pujarà una mica, i a mitjans de setmana l’ambient serà quasi d’estiu o preestiuenc. No obstant això, sembla que a finals d’aquesta tornaria la inestabilitat i amb algunes pluges i tronades.