Torna a escoltar el Sallent Informa!

106

Tristesa i commoció és el que han sentit molts municipis després de l’atemptat que es va produir ahir a la tarda a la Rambla, a Barcelona. Sallent ha condemnat l’acte i ha mostrat tot el seu suport a les víctimes i familiars en un acte que s’ha fet aquest migdia a la plaça de l’Ajuntament. Al llarg de l’informatiu escoltarem com s’ha viscut des d’aquí la tragèdia i el testimoniatge de dues veïnes de la comarca que van ser a prop dels fets.

Com a conseqüència de l’atemptat, s’han suspès tots els actes del programa de les Festes de Gràcia de Barcelona, on aquest any hi han participat els enramadors de Sallent. Dilluns van tenir presència al pregó que va donar el tret de sortida a la festivitat. Escoltarem les paraules que se’ls hi van dedicar i repassarem tota la feina que han estat fent aquests dies.

També parlarem de la Fumera i de les ajudes que podran sol·licitar els establiments i comerços sallentins per fer reformes. No us perdeu l’entrevista al bomber Oriol Serra. I com sempre, les notícies comarcals, l’agenda d’actes de la setmana i el temps amb David Comas.