Toni Massegú, regidor d’esports de Manresa: “Tot el que no invertim ara en esport, ho haurem d’invertir més endavant amb salut”

229

L’aturada de l’esport federat, escolar i privat a Catalunya preocupa a tots els agents implicats. Des de qui el practiquen a qui l’organitza. La segona onada del coronavirus està complicant molt l’inici de les competicions d’esport no professional. Tant és així que moltes d’elles no han ni començat. El govern de la Generalitat va anunciar dijous mesures restrictives pel que fa a la pràctica esportiva que s’afegien a les ja imposades. I és que no només les competicions s’aturen 15 dies més, sinó que s’han de tancar també instal·lacions esportives i gimnasos. Això implica que els i les esportistes de cada entitat i/o club no poden entrenar-se.

Per copsar la realitat de l’esport manresà i en definitiva bagenc, a l’Esport d’Ona Bages hem parlat amb el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa. El Toni Massegú és una persona que està en permanent contacte amb els clubs i entitats de la comarca, i per tant, ens ha pogut traslladar la seva situació. En aquest sentit, i segons Massegú “ens trobem dins un túnel en el qual no hi veiem sortida i sobretot, em preocupen els clubs“.

Recupera l’entrevista sencera.