Toni Massegú, regidor d’esports de Manresa: “Encara ho hem de mesurar, però l’impacte econòmic per l’esport de la ciutat serà important”

133

El coronavirus ha castigat amb força l’esport mundial, també el de les nostres comarques. Però com ha estat el primer cap de setmana sense esport a casa nostre? Per fer una valoració de tot plegat n’hem parlat amb el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Toni Massegú i també amb el vicepresident de l’ASFE de Sant Fruitós, Ramon Ferrer.

Ambdos coincideixen en un fet: si la situació s’allarga, l’impacte econòmic per l’esport a la nostre comarca “serà gran”.

Toni Massegú, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa

Massegú parlava sobre com s’estan vivint aquests dies, uns dies d’expectació màxima en el qual s’han pres decisions que no agraden però que responen a un bé major. Pel que fa al calendari d’esdeveniments que venen per davant, Massegú no amaga la seva preocupació per encabir-los tots al calendari.

Toni Massegú, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa

D’altra banda, també hem volgut copsar la realitat dels clubs per l’aturada del coronavirus. El vicepresident de l’ASFE, Ramon Ferrer, explica que fins que la Federació Catalana de bàsquet no suspengui la competició, els i les esportistes del club seguiran pagant la quota mensual.

Per la seva banda, Ferrer assegura que el projecte de construir un nou pavelló a Sant Fruitós es pot frenar per culpa de l’aturada.

Ramon Ferrer, vicepresident de l’ASFE de Sant Fruitós