Toni Massegú, regidor d’esports de l’Ajuntament de Manresa: “Necessitem que les federacions s’impliquin, abaixin el llistó i s’arremanguin”

172

A l’Esport i Punt d’Ona Bages hem volgut saber quina és la situació actual de l’esport manresà i, per aquest motiu, hem parlat amb el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Toni Massegú. Aquests dies, Massegú s’està reunint amb les diverses entitats de la ciutat per compartir preocupacions i preparar el desconfinament de l’esport.

Unes converses en les quals el regidor ha pogut copsar quin és el principal neguit de les entitats. “En aquests moments preocupa el tema dels casals d’estiu i més si cap enguany que els pares hauran de treballar i no podran quedar-se amb els nens. Per tant, els casals agafen un valor social molt elevat, a banda de l’esportiu”.

En aquests moments l’esport manresà està molt pendent de les ordres que arriben des de la Secretaria General de l’Esport. En aquest sentit i pel que fa a les instal·lacions esportives, en aquesta fase zero, només el Baxi Manresa podria utilitzar el Nou Congost per fer “entrenaments individualitzats i amb moltes mesures de seguretat”, en tractar-se d’un equip de bàsquet professional. A la fase 1 es preveu l’obertura d’instal·lacions esportives a l’aire lliure com l’Estadi Atlètic i a la fase 2 obririen altres centres esportius amb cita prèvia.

Si vols saber més sobre l’actualitat esportiva a Manresa, escolta l’entrevista sencera amb el regidor d’Esports, Toni Massegú.