The River Troupe Gospel Sallent

La coral The River Troupe Gospel Sallent té previst oferir un concert de Nadal molt especial el proper divendres 23 de desembre. A més de cantar el seu repertori habitual de cançons, el col·lectiu ha decidit obrir portes perquè el jovent d’entre 7 i 20 anys que hi estiguin interessats, canti amb ells temes de gospel i nadales.

Abans, però, hi haurà tres assajos generals, els divendres 28 d’octubre, 25 de novembre i 16 de desembre, de 20h a 21:30h. La iniciativa neix de l’agraïment de la coral de gospel envers l’Escola Municipal de Música Cal Moliner i la seva directora, la Ruth Matamala, que els acull sempre de forma altruista perquè puguin assajar a les seves instal·lacions. Així, els alumnes de l’Escola de Música i fills de cantaires podran gaudir d’aquesta experiència de forma gratuïta, tal i com explica el fundador i pianista de The River Troupe Gospel, Jaume Rius:

 

Aquells que no tinguin vincle amb l’escola de música però tinguin entre 7 i 20 anys i també vulguin participar-hi, hauran de pagar 15€. Un preu que engloba els tres tallers de gospel i el concert.

La coral preveu que els participants d’aquests tallers pugin a l’escenari, a l’Església Pare Claret, en el tram final del concert, i cantin llavors de forma conjunta amb ells dos temes de gospel i tres nadales.

 

The River Troupe Gospel Sallent va fer el seu primer concert de gospel al 2010 i a dia d’avui compta amb més de 50 cantaires.

Tallers de Gospel
Tallers de Gospel