The River Troupe Gospel obre les portes al jovent per cantar amb ells al concert de Nadal

143
The River Troupe Gospel Sallent

La coral The River Troupe Gospel Sallent té previst oferir un concert de Nadal molt especial el proper divendres 23 de desembre. A més de cantar el seu repertori habitual de cançons, el col·lectiu ha decidit obrir portes perquè el jovent d’entre 7 i 20 anys que hi estiguin interessats, canti amb ells temes de gospel i nadales.

Abans, però, hi haurà tres assajos generals, els divendres 28 d’octubre, 25 de novembre i 16 de desembre, de 20h a 21:30h. La iniciativa neix de l’agraïment de la coral de gospel envers l’Escola Municipal de Música Cal Moliner i la seva directora, la Ruth Matamala, que els acull sempre de forma altruista perquè puguin assajar a les seves instal·lacions. Així, els alumnes de l’Escola de Música i fills de cantaires podran gaudir d’aquesta experiència de forma gratuïta, tal i com explica el fundador i pianista de The River Troupe Gospel, Jaume Rius:

 

Aquells que no tinguin vincle amb l’escola de música però tinguin entre 7 i 20 anys i també vulguin participar-hi, hauran de pagar 15€. Un preu que engloba els tres tallers de gospel i el concert.

La coral preveu que els participants d’aquests tallers pugin a l’escenari, a l’Església Pare Claret, en el tram final del concert, i cantin llavors de forma conjunta amb ells dos temes de gospel i tres nadales.

 

The River Troupe Gospel Sallent va fer el seu primer concert de gospel al 2010 i a dia d’avui compta amb més de 50 cantaires.

Tallers de Gospel
Tallers de Gospel