El tercer àlbum de Kòdul ja és online

187

El grup sallentí Kòdul treu el seu tercer àlbum online aquest dimarts 26 d’abril i ja té data pel seu primer concert: el 21 de maig, on estrenaran el nou format sound system. Ho explicàven dijous a la presentació del disc que van fer, juntament amb la sallentina Anna Gabriel, per la nova xarxa social Periscope, que permet emetre vídeo en directe.

Durant la presentació, el grup sallentí va explicar com escrivien les lletres i quina història hi havia darrere de cada cançó. El disc “Sense mirar enrrere” es presenta molt combatiu i compromès, amb la mirada posada sobre els refugiats que intenten venir a Europa.

Nits de carretera és el seu primer senzill i aquesta canço, juntament amb sis més,  tindran un format d’EP amb un nou gir estilístic. Mariona Garcia explica les novetats del projecte:Entre bromes, a més, responien les preguntes dels espectadors. El que més els va interessar era saber com i on podien obtenir el disc en format físic. El vendran als concerts, juntament amb la nova samarreta del grup, i el primer serà el 21 de maig. 

Us podeu descarregar el seu àlbum aquí.