L'alcaldessa de Sant Vicenç de Castellet, Adriana Delgado

El cap de la oposició Dani Mauriz i l’alcaldessa Adriana Delgado tenien aquestes discrepàncies durant el ple.

El cap de l’oposició, Dani Mauriz (Junts per Sant Vicenç), va explicar que no votaven a favor de les ordenances perquè en elles s’eliminava la bonificació de les terrasses de bars i restaurants, no es retornava la taxa d’escombraries del 2019 i també perquè es puja l’ibi a més de 3.000 immobles. 

Per aquestes raons l’opoisicó va votar en contra de les noves ordenançes fiscals. Asseguren que encara s’està al mig de la pandèmia i les mesures haurien de ser unes altres. De fet, l’Ibi ha sigut tema de controvèrsia per part d’alguns veïns. Per ser més exactes un total de 3.129 valors cadastrals, és a dir, prop del 40% de persones de Sant Vicenç, han vist com la factura els pujava, alguns més de 49 euros per rebut. Per la seva banda, des del grup municipal la regidora d’hisenda, Míriam Rubio (PSC) va tirar pilotes fora en relació a l’augment de l’IBI ja que expressava que s’hauria d’haver portat a debat molt abans.

 

Mauriz per la seva banda va explicar que això s’havia de debatre ara perquè és quan tenien la informació

A tot això des de la opisicó demanen que s’hauria d’haver renunciat a alguns ingressos per tal de no fer pagar tan als sant vicentins.