Temps tranquil a l’espera de canvis

81

Iniciem el mes de Març amb força fred. Ara mateix està glaçant en alguns punts de la Catalunya Central i fins i tot tenim algunes boires a les valls. A la resta, cels aclarits i és que el sol serà el protagonista durant tot el matí. A partir del migdia, augment de la nuvolositat, que deixarà el cel variable però sense precipitacions. Pel que fa als termòmetres, s’enfilaran i deixaran valors màxims més suaus que ahir, entre els 15 i 17ºC.

Demà dimecres comença a canviar el temps. De bon matí ja tindrem alguns núvols que deixaran el cel variable, però serà a la tarda quan aquesta nuvolositat serà més compacta i fins i tot podrà deixar alguns ruixats. Principalment, al nord de la Catalunya Central i comarca del Moianès, tot i que estem parlant de precipitacions força febles i sense acumulacions destacables. La cota de neu rondarà els 1700msnm i és que les temperatures baixaran i se situaran per sota dels 15ºC de forma general.

De cara als pròxims dies, sembla que dijous seria una jornada més tranquil•la i sense precipitacions. De cara a divendres i sobretot dissabte les pluges guanyarien terreny i podrien ser més destacables i extenses, amb una cota de neu que podria baixar fins als 1000msnm. Amb tot, les temperatures cauran notablement i l’ambient serà hivernal.