Comencem el dimarts amb un temps tranquil i una mica més fresc que ahir a la mateixa hora. També tenim alguns núvols baixos en alguns indrets de la Catalunya Central, que ràpidament s’aniran trencant al llarg del matí. La resta del dia, el sol serà el protagonista amb alguns núvols alts decoratius. El migdia tornarà a ser molt suau, però el mercuri no s’enfilarà tant com els darrers dies, els valors més alts es mouran al voltant dels 25/26ºC.

Demà dimecres, haurem d’estar pendents d’un canvi de temps que ens portaria una tongada de pluges generals, especialment durant la matinada i mati. Atenció perquè localment poden desarrugar amb certa intensitat i acumular entre 5 i 10 mm, puntualment una mica més. Després pot haver-hi una breu pausa, però durant la tarda es podrien reactivar nous xàfecs. Tot plegat, anirà acompanyat d’una baixada contundent de la temperatura i d’un ambient més tardorenc.

I de cara als dies vinents, el temps millorarà de cara a dijous amb un lleuger repunt de la temperatura, però de cara al cap de setmana el vent de component nord deixarà una sensació més fresca. Ara per ara sense precipitacions.