Temps insegur a les tardes. Demà més calor

128

Hem tingut un dia força assolellat al matí, però a partir de migdia les nuvolades han crescut i han deixat alguna tempesta puntualment forta cap a Osona i al Moianès acumulant entre 10 i 15mm en alguns punts. El Bages n’ha quedat al marge. Les temperatures màximes s’han mogut entre els 26 i els 28ºC en general.

De cara a demà divendres el temps serà similar al d’avui amb sol al matí i al migdia amb unes temperatures que tendiran a pujar un parell de graus, per tan valors de 29º a 30ºC sovintejaran a la comarca. A la tarda els núvols creixeran amb força al Prepirineu i els xàfecs i les tempestes poden afectar la comarca del Solsonès i el Berguedà. A última hora de la tarda els xàfecs poden afectar el nord del Bages, en principi poca cosa.

El cap de setmana sembla que el podrem dividir en dues parts… el dissabte serà en conjunt assolellat, tranquil i càlid. Diumenge el temps es pot complicar amb un matí amb sol però amb núvols que aniran a més. A la tarda la probabilitat de tempesta serà molt elevada.

Foto: Nuvolada de tarda dissabte passat al Serrat de Castellnou