Divendres les boires i núvols baixos tornaran a molts punts de la Catalunya central. Tot i això, avui al matí
el fred és menys important i les glaçades no han estat tant generalitzades. De cara al migdia i tarda esperem que acabi sortint el sol a la majoria del territori, i amb temperatures màximes que voltaran els 8ºC. A més, bufarà amb intensitat vent de component nord a tot el Pirineu, i el Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avis per vent al Solsonès.

Demà esperem tranquil·litat atmosfèrica de nou i amb un ambient que serà bastant similar. Començarem amb boires a tota la depressió central, menys importants al Moianès i que aniran minvant de cara al migdia. Per tant, el sol s’acabarà imposant tot i que a la tarda arribaran bandes de núvols alts. Les temperatures es mantindran sense canvis.

De cara als pròxims dies, el cap de setmana es presenta amb pocs canvis. De moment, però, diumenge i principis de la setmana que ve es seran semblants, amb domini anticiclònic i amb temperatures que aniran a la baixa lentament. Tot i això, diumenge pot passar un petit front i deixar alguns ruixats al Pirineu.