Temps estable al matí i ruixats de tarda a muntanya

144
Dimarts esplèndid arreu del territori, amb boirines tímides al fons de les valls que es desfaran ràpidament durant el matí. A més, les temperatures continuen sent fresques i cal abrigar-se bé. Seguint els dies passats, al migdia l’ambient serà totalment suau i de plena bonança, amb temperatures ben agradables i valors entre els 15 i 18ºC. De cara al migdia i tarda poden créixer nuvolades a punts de muntanya, on es pot escapar algun ruixat amb cota de neu situada als 2000m.

Demà dimecres serà un nou dia amb cel seré i gens ennuvolat excepte alguns núvols alts i mitjans transitoris. El termòmetre serà similar al d’avui dimarts, amb mínimes que poden baixar una mica més i màximes semblants també, tot i que allà on persisteixin més núvols pot ser localment més baixa. Amb tot, esperem que sigui una jornada tranquil·la en tots els sentits.

De cara als pròxims dies esperem jornades estables i sense complicacions meteorològiques. El sol serà protagonista i les temperatures es mantindran similars.  Per tant, setmana anticiclònica en majúscules.