Avui dijous iniciem la jornada amb menys fresca que ahir i amb el cel mig o poc ennuvolat, si bé el Sol acabarà sent present a molt indrets de la Catalunya central al llarg del matí. A partir del migdia, però, ens arribarà un petit front que farà augmentar la nuvolositat progressivament d’oest a est, i cap a mitja tarda o vespre arribaran precipitacions de caràcter feble a qualsevol punt. La cota de neu es manté alta i prop dels 2000 metres.
Avui baixen una mica les temperatures màximes, on quedaran més frenades i amb valors d’entre 17 i 22ºC.

Demà divendres el dia serà poc canviant pel que fa a la meteorologia. De fet, serà també similar al dia d’avui perquè al matí el cel es mantindrà mig ennuvolat i amb algunes clarianes. A la tarda continuarà el mateix patró. A més, són probables ruixats a punts de muntanya i el Moianès, on poden descarregar amb força.
Les temperatures es mantindran estàtiques al migdia, però al matí seran notablement més fresques.

De cara als pròxims dies, el cap de setmana es presenta més tranquil i estable. El principal protagonista serà l’ambient més càlid, on esperem un clar augment de temperatures al llarg de dissabte i diumenge. Tanmateix, el cel es mantindrà variable, si bé no plourà i hi haurà més estones de Sol.