Temps assolellat i suau al migdia, nuvolades a la tarda amb xàfecs al nord

159

Després d’un cap de setmana plàcid i molt suau encetem la setmana de la mateixa manera, si bé la tarda pot ser una mica inestable. Les temperatures mínimes han tornat a ser fresques: Sallent i Sant Vicenç de Castellet 4.0ºC, Santpedor i el Serrat de Castellnou 6.0ºC, Sant Fruitós i Manresa 7.0ºC.

Esperem un migdia i una tarda amb un ambient força càlid, les temperatures es poden enfilar fins als 22 o 23ºC. A mitja tarda les nuvolades creixeran amb força cap al Prepirineu i aquestes es desplaçarien de nord a sud. De cara a la tarda algun xàfec podria caure amb moderada força cap al nord de la comarca preferentment, sense descartar-se alguna gotellada al Pla de Bages.

Per demà dimarts esperem temperatures matinals fresques, entre els 4 i els 6ºC i unes màximes entre els 22 i els 23ºC novament amb un cel lliure de núvols. A la tarda els núvols poden tornar a desenvolupar-se amb força cap al Prepirineu, però quedaríem al marge dels xàfecs.

 

Foto: nuvolades vistes des del Serrat de Castellnou. Finalment van deixar un xàfec feble acompanyat de tronada. Diumenge 2 d’abril.