Tempestes fortes aquestes pròximes hores

126

El dimecres ha començat amb un cel mig ennuvolat però ja durant les primeres hores del matí hem tingut els primers ruixats i aquestes pròximes hores se’n formaran més.

Aquesta tarda tornarà a ser complicada per les tempestes que tornaran a descarregar a qualsevol punt i que, localment, deixaran molta aigua en poca estona i podran anar acompanyades de calamarsa o pedra i fortes ventades. Davant d’aquesta previsió, el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís d’intensitat de pluja que indica que poden caure més de 20 litres per metre quadrat en tan sols mitja hora. A diferència dels últims dies, entre el vespre i la nit es mantindrà el risc de pluja.

Demà seguirem parlant d’inestabilitat i, de fet, serà el dia més mogut de la setmana perquè els ruixats i les tempestes s’aniran reproduint durant tot el dia. A més, l’arribada d’un embossament d’aire fred en alçada farà baixar la temperatura i l’ambient serà clarament més fresc que aquests últims dies, amb màximes que els costarà passar dels 20ºC.