Temperatures més baixes. Força núvols fins Tots Sants

130

Hem passat un cap de setmana amb algunes boires matinals al Pla de Bages que es van anar dissipant a mig matí, però en conjunt el sol ha dominat als migdies i tardes. El que si hem notat amb claredat, és una baixada notable de les temperatures màximes, que amb prou feines han superat els 19ºC.

Per avui esperem núvols baixos bona part del matí i migdia. Les ullades de sol guanyaran terreny a la tarda tot i que al vespre els núvols tornaran a afectar-nos. Les temperatures màximes no superaran els 20º C. De cara a la matinada i primeres hores del matí de demà pot caure algun petit plugim acumulant ben poca aigua. A la tarda les clarianes aniran en augment i les temperatures quedaran més curtes, amb valors màxims de 16 a 18º C.

El dia de Tots Sants l’esperem amb força núvols al matí i més sol al migdia i la tarda. Les temperatures es mouran entre els 7-8º C de mínima i els 16 a 18º C de màxima.

Foto: la setmana passada es va poder observar des de tota la Catalunya central l’estela d’un avió en proves provinent de Toulouse (França) deixant aquesta curiosa imatge al cel.