Temperatures sense grans canvis fins dissabte

133

Temps estable i assolellat que ens va acompanyar tot el cap de setmana, també pel dia de la Castanyada. Amb unes temperatures fresques al matí, d’entre 7 i 10ºC i migdies i tardes molt agradables amb màximes d’entre 21 i 23ºC. Sembla que aquest temps temperat té els dies comptats.

Per avui esperem que els bancs de núvols baixos es dissipin ràpidament, quedant un dia assolellat però amb alguns núvols prims, els valors de temperatura màxims sembla que es mouran entre els 20 i els 22ºC.

Dijous i divendres serien dies d’impàs, temps molt semblant al d’avui, amb temperatures al migdia entre 1 i 2ºC més baixes, les mínimes continuarien fresques. Coincidint amb el cap de setmana sembla que una massa molt més freda podria abraçar Catalunya, amb un ambient força més inestable, i amb unes temperatures màximes que podrien baixar entre 6 i 9ºC respecte avui,  també amb valors al matí força més freds. Ho anirem seguint, però sembla que la fresca o fred se’ns llença a sobre!

Foto: Des del Serrat mirant direcció sud, capa de núvols mitgencs per sobre, i bancs de boira en zones del Pla de Bages.