Aquest matí ens hem llevat amb boira a gran part del Bages i les temperatures mínimes s’han situat entre els 7 i els 9ºC. Els plugims que van caure ahir a la tarda van deixar entre 1 i 3mm al Bages.

La tarda es presenta assolellada amb algunes nuvolades cap al nord, sense conseqüències a la nostra comarca. Les temperatures més altes se situaran entre els 21 i els 23ºC.

De cara a demà els núvols seran ben presents al matí i les temperatures no experimentaran canvis. Amb això no volem dir que faci un dia totalment ennuvolat tota la jornada, hi hauran algunes ullades de sol i a la tarda sembla que el sol s’acabarà imposant.

Per dissabte el vent de ponent sembla que serà el protagonista, amb ventades de 30 a 50 km/h entre el migdia i la tarda, amb temperatures màximes d’entre 22 i 24ºC i amb núvols transportats a gran velocitat de oest a est però sense possibilitat de pluja.

Foto: Altocumulus floccus aquest matí vistos des del Baix Llobregat. Generalment marquen un deteriorament del temps, sovint anuncien xàfecs, però aquesta vegada els xàfecs quedaran circumscrits cap al Pirineu.