Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Teatre del Buit omple l’agenda de Moià amb dues representacions sobre l’educació positiva

Aquesta activitat de suport està inclosa dins el cicle de l’Institut Moianès sobre l’educació en família. 

Una iniciativa que està adreçada a totes aquelles famílies del Moianès amb nens o nenes de 6 a 16 anys. Les activitats es faran els propers 18 i 25 de maig, de forma telemàtica, a través de Zoom a causa de la situació sanitària. Això sí, per participar cal inscriure’s abans del 16 de maig enviant un correu a ampainstitutmoianes@moia.cat.

Teatre del Buit vol aportar, a través de representacions teatrals, eines per gestionar les emocions de forma creativa i mirar d’exercir un rol educatiu que sigui positiu i assertiu. Un treball que promou l’autoconeixement, les bones pràctiques educatives i la cura d’un mateix i de l’entorn.

Aquesta activitat, dividida en dos dies, tracta diversos temes. En la sessió del 18 de maig es farà una obra teatral en la qual s’escenifiquen situacions de la vida quotidiana on es plantegen diversos models d’interacció familiar. Des de l’humor, la paradoxa i la sorpresa, amb un llenguatge que pretén obrir la percepció i les emocions dels participants.

A la sessió del 25 de maig, es retornarà a la representació i es farà un acompanyament en la reflexió i l’anàlisi de situacions, mitjançant dinàmiques i estratègies de comunicació, relació i construcció col·lectiva.

L’activitat, organitzada per l’AMPA de l’Institut Moianès, compta també amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Moià.