Tarda tempestuosa, demà ambient més fresc i sense pluja

116

Avui ens hem llevat amb unes temperatures mínimes d’entre 14 i 15ºC en general i amb un cel força tapat de núvols mitgencs i algunes boires. Aquests núvols són l’indici d’una tarda moguda. El matí i el migdia transcorreran amb tranquil·litat i amb sol, intercalat amb algunes nuvolades. Les temperatures màximes tornaran a enfilar-se fins als 27-29ºC a molts punts del Bages i de cara a la tarda els núvols de tempesta es formaran amb notable força cap al Prepirineu i s’aniran desplaçant de nord a sud al llarg de la tarda i poden acabar donant xàfecs a la nostra comarca sobretot cap el nord i est puntualment descarregant amb força. Les tempestes més intenses afectarien les comarques del Berguedà, Osona i del Moianès.

De cara a demà esperem que les temperatures siguin més baixes, tant les mínimes com les màximes. Els núvols baixos ens poden afectar gran part del matí, amb més sol de cara al migdia i la tarda.

Sembla que la setmana transcorrerà amb dies força assolellats i amb temperatures mínimes d’entre 10 i 12ºC i màximes d’entre 22 i 24ºC a l’espera d’un possible canvi de temps pel cap de setmana, ho anirem concretant.

Foto: llampegada vista des del Serrat de Castellnou. Aquesta foto cumpleix justament 1 any. Aquesta tarda sembla que podriem repetir llampegada