Les tempestes que esperàvem per ahir al vespre es van endarrerir, tot i així han arribat i amb força. Les condicions eren molt favorables per a alguna tempesta forta. Les llampegades durant el vespre i la nit han estat continuades, i no ha estat fins a primera hora de la matinada que les tempestes s’han desplaçat de nord-oest a sud-est afectant-nos, amb fortes ratxes de vent i molt aparell elèctric.  Tot seguit repassem les quantitats més destacables: Sant Fruitós 21mm, Manresa 17.5mm, Súria 14mm, Santpedor 12.5mm, El Serrat de Castellnou i Sallent 11.5mm.

Per avui esperem un dia variable, amb sol al migdia i unes temperatures màximes que no pujaran tant com ahir, i es mouran entre els 27 i els 29ºC. De cara a mitja tarda les nuvolades podran créixer amb força, i algun xàfec o tronada és ben possible entre les 17:00 i les 19:00, sobretot al est i nord de la comarca.

De cara a demà, dia de la Diada, esperem un temps més tranquil, sense pluja, i amb unes temperatures màximes amb tendència a pujar una mica.

Foto: Llampegada aquesta matinada des del Serrat de Castellnou