‘Tanquem l’any i PUNT’ Esport i Punt 28/12/2020

223

Dilluns 28 de desembre del 2020 programa número 177 del magazín esportiu Esport i Punt d’Ona Bages que fem des de Ràdio Sant Fruitós. Un programa en el qual repassem les notícies més destacades del dia i també del cap de setmana al Bages, Moianès i Solsonès.

Per tancar l’any ho fem amb continguts de luxe. I amb convidats de luxe. Repassem la derrota de diumenge del Baxi Manresa davant l’Herbalife Gran Canària. Analitzem també el cas Heurtel al Barça, però sobretot comentem aquesta entrevista de Leo Messi amb Jordi Évole que tanta volada ha tingut. I tot això ho fem amb el gran Pere Flores, comunicador esportiu de referència a casa nostra i tertulià d’aquesta casa.

Després rematem el programa amb més bàsquet. Saludem al Jordi Estany, entrenador del primer equip masculí del CB Artés. Un equip que ha debutat enguany a EBA i de moment no ha perdut cap partit. Li preguntem per la progressió dels joves vinculats del Baxi Manresa i parlem d’aquesta temporada atípica però pletòrica a nivell esportiu.