Tallada temporalment l’Avinguda Girona de Sant Fruitós de Bages en sentit carretera de Berga

147

A partir d’aquest dimarts l’Avinguda Girona de Sant Fruitós de Bages quedarà tallada en direcció carretera de Berga. La mesura s’ha pres perquè hi ha hagut un enfonsament de la calçada en aquest punt, provocat per un col·lector d’aigua que es troba a sota de l’avinguda.

Temporalment, els conductors que vulguin sortir del poble i anar cap a la carretera de Berga, se’ls desviarà des de l’avinguda Dr. Flèming cap al carrer Barcelona, on agafaran el carrer Lleida i a través del nou pont accediran a l’avinguda Girona, per finalment sortir del poble. En el sentit oposat, els vehicles que entrin al poble a través de la rotonda de la carretera de Berga podran accedir amb normalitat a l’avinguda Girona.

L’Ajuntament procedirà de forma urgent a reparar-lo, quedant afectada la circulació de sortida per aquest punt i quedant afectat el cantó esquerra de la vorera que va fins a l’escola Paidos.

Alternativament, els vianants podran passar pel pas que hi ha entre el torrent i les naus del polígon, que va quedar adequat fa uns mesos, i a través de les voreres dels carrers Barcelona i Lleida.