Surt a la llum el videoclip ‘Em perdo’, un dels temes del nou àlbum d’Anaïs Vila

165
Imatge del videoclip 'Em perdo' del segon disc d'Anaïs Vila
Imatge del videoclip 'Em perdo' del segon disc d'Anaïs Vila

‘Em perdo’ és un dels temes que Anaïs Vila inclourà en el seu segon disc ‘Fosc, cançons per veure-hi clar’, previst pel setembre, i que ha vist la llum aquesta setmana acompanyat d’un videoclip editat per la dissenyadora Júlia Sala, que ha publicat el diari ARA.Un videoclip en format animació que acompanya la veu d’Anaïs Vila i el piano de Clara Peya, que col·labora així amb la cantant santpedorenca en aquest tema. La mateixa Anaïs Vila explica com va sorgir la idea de fer un videoclip animat:

 

‘Em perdo’, que també tindrà una versió en banda, formarà part del segon disc d’Anaïs Vila ‘Fosc, cançons per veure-hi clar’, que presentarà al setembre al Kursaal de Manresa. Un àlbum on es plasmarà una evolució respecte el primer, ‘Entre els dits’ (2015). Nous sons, més instrumentalització i, això, sí, la mateixa sinceritat i capacitat de transmetre les seves pròpies emocions, que ja va demostrar en el seu primer treball.

 

El disc comptarà amb 12 temes, 6 en català i 6 en anglès. I és que aquest nou treball de la cantant santpedorenca s’ha desenvolupat en gran mesura durant la seva estada a Liverpool l’últim curs, on va estudiar a la LIPA, l’escola de música i arts fundada per Paul McCartney.