Súria reforça l’àrea de Promoció Econòmica per als ciutadans que es trobin en situació de risc laboral causat per la crisi de la Covid-19.

154
Ajuntament de Súria
Ajuntament de Súria

El consistori reforça els seus serveis d’informació, gestió d’ofertes de treball i assessorament a petites empreses, comerços i professionals autònoms de la vila. Aquesta àrea municipal també està recollint sol·licituds d’ajut econòmic per cobrir subministraments bàsics del teixit empresarial i professional de la vila que estigui més afectat per la crisi.

Per a petites empreses, comerços i professionals autònoms s’hi pot accedir a través d’una trucada telefònica a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament en horari d’atenció al públic. Fins ara, han estat ateses més d’una vintena de consultes del teixit econòmic de la vila, centrades especialment en problemàtiques com la reducció dels ingressos i el descens de l’activitat empresarial.En relació amb la gestió d’ofertes de treball, la difusió de les vacants urgents ha estat realitzada a través del web www.suriaocupacio.cat, del twitter @suriaocupacio, de diferents webs de recerca de feina i de manera directa amb missatges de correu electrònic enviats a gairebé quatre-centes persones usuàries del Servei d’Ocupació.