A causa de l’actual situació d’emergència sanitària, la preinscripció es podrà fer per internet o de forma presencial. Tot i això, el centre mantindrà la seva oferta formativa tradicional i els cursos de preparació per a les proves d’accés als cicles formatius de graus mitjà i superior, a més de diferents tallers.

L’oferta formativa del curs vinent tindrà classes de català, alfabetització, neolectors,  ampliació de coneixements de llengua catalana i castellana, matemàtiques i experiències, cursos per a persones nouvingudes, taller d’informatica i preparació per a les proves d’accés de graus mitjà i superior.

La butlleta de preinscripció es podrà descarregar des del web municipal i s’haura d’enviar al centre, un cop omplerta, a l’adreça de correu electrònic eadultsuria@gmail.com.

Per altra banda qui vulgui fer la preinscripció presencial caldrà portar guants i mascareta i només hi podrà anar una persona a fer el tràmit.

Les classes de l’Escola Municipal de Formació d’Adults es desenvolupen de dilluns a divendres entre els mesos d’octubre i juny, en horaris que han de ser concretats prèviament en el mateix centre.